Fractie PvdA Rotterdam
----------
Uit: Nieuwsbrief PvdA Rotterdam - vrijdag 10 maart 2006

----------

PvdA bedankt Rotterdammers voor hun stem

Morgenmiddag zal de PvdA Rotterdammers bedanken voor hun stem. Bijna 40 procent van de Rotterdammers stemde afgelopen dinsdag op de PvdA. Nieuw gekozen raadsleden, deelraadsleden en vrijwilligers zullen rozen en kaartjes uitdelen aan bezoekers van de markt. Fractievoorzitter Peter van Heemst zal zelf op de centrummarkt aanwezig zijn vanaf 13.00 uur. 'Veel Rotterdammers hebben hun stem aan ons toevertrouwd, daarvoor willen we de Rotterdammers graag bedanken. We gaan ook gewoon door met onze rode zaterdagen op de eerste zaterdag van de maand, de verkiezingscampagne voor 2010 is nu al begonnen', aldus Van Heemst.

PvdA deelt rozen en kaarten uit.
Locatie: Centrummarkt aan de Binnenrotte (voor de centrale bibliotheek)
Tijd: 12.00 tot 14.00 uur

PvdA-fractie bedankt de Rotterdammers
Rotterdammers bedankt!

Bedankt voor uw stem. Wij zullen er alles aan doen om het door u aan ons gegeven vertrouwen de komende 4 jaar waar te maken en van Rotterdam een sterke, veilige en sociale stad te maken. Een stad met werk. Een stad waar jongeren naar school gaan en met een diploma die school verlaten. Een stad waar ouders Nederlands spreken en bij de school betrokken zijn. Een stad waarin we zuinig zijn op goede en goedkope woningen. Een stad waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen een bijdrage aan kan en móet leveren. Maar wij willen en kunnen het niet alleen doen. We willen open staan voor goede ideeën en er samen met u voor zorgen dat het met Rotterdam beter gaat.

De nieuwe gemeenteraadsfractie,

Peter van Heemst, Peggy Wijntuin, Jantin e Kriens, Bert Cremers, Leo Bruijn, Birsel Gülmü , Richard Moti, Matthijs van Muijen, Fatima Talbi, Duco Hoogland, Metin Çelik, Marco Heijmen, Mohamed Talbi, Jacqueline de Jong, Claus Verbrugge, Tom Harreman, Zeki Baran

De bijdragen in deze nieuwsbrief vertegenwoordigen niet automatisch het standpunt van de PvdA Rotterdam.