Ingezonden persbericht

P o d i u m G r o e p . n l

Podium Partypalace, De Troubadour Grand Café Musique, Grand Café Den Herdenbergher

PERSBERICHT WEEK 10

Uitgaan doe je (weer) in Hardenberg

MEGA APRES SKI-PARTY IN PODIUM

Hardenberg, Podium blijft investeren in Apres Skiparties. Zaterdagnacht aanstaande gaan alle remmen weer eens los in de Theaterzaal van Podium met een bijna oorverdovende MEAG APRES SKIPARTY. Alles waar je in Oostenrijk en Frankrijk over droomde doen we vannacht dubbeldik over. Het gevoel van een waanzinnige skivakantie met sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw beleef je vannacht in het echt. Een lange nacht heerlijk aan één van de bars met een pint bier of op de dansvloer hossen en springen op Après-ski muziek. En natuurlijk laten we vannacht de sneeuwkanonnen bulderen.

SWINGCAFE DEN HERDENBERGHER
Swingcafé is de naam van de vrolijke zaterdagse stapavond voor de oudere jongere -entree vanaf 23 jaar- met de deejays van het huis die weer de beste (dans-)hits uit de 70's, 80's en 90's en actuele hits draaien tussen 22.00 en 02.30 uur. Een volle dansvloer, gezellige en lachende vrienden in het leukste café in Hardenberg. Dat zijn de ingrediënten van onze zaterdagse stapavond: SWINGCAFE waar we je muzikaal vermaken met de leukste 'gouwe ouwe'. Natuurlijk worden de actuele, populaire danshits niet overgeslagen en als je wilt gaan we zelfs terug naar de sixties.

BENEFIETAVOND 'SAXENBURGH GROEP'
Van Nederlandstalige muziek via jazz, popmuziek en cabaret naar koorzang en de danceclassics uit de seventies. Hardenberg staat een prachtig muziekevenement te wachten en het is nog voor een goed doel ook! Op vrijdag 31 maart organiseert de stichting 'Vrienden van de Saxenburgh Groep' een groot regionaal muziekfeest in Podium Partypalace. De theaterzaal en de discotheek van Podium zullen bol staan van de (regionale) artiesten. Uiteraard hebben deze toegezegd belangeloos mee te gaan doen. De artiesten en bands in de Theaterzaal zijn: Erik Hulzebosch, Edwin van Hoevelaak, Harm Wolters, Arne Jansen, De Moeflons, De Sjompiesingers, The Sunny Side Jazzband en Peer. In de discotheek geven de deejays van Stichting Poprevival BACK HOME (Henk Smit, Cor Hoeben, Roel Zweers, Dick Zwiers en Gert Tack) een spetterende seventiesparty. Alle informatie en recente boekingen zijn te vinden op www.PodiumGroep.nl.

Einde Persbericht