tros

Hilversum, 08-03-2006
Afdeling Communicatie

Radio
tros muziekcafe
Uitzending zaterdag 11 maart
Radio 2 - 16.00 uur

Nol havens - zanger vof de kunst - in tros muziekcafe

Zaterdag 11 maart a.s. ontvangt presentator Daniël Dekker de volgende artiesten in TROS MUZIEKCAFÉ:

Nol Havens. Deze zanger van VOF de Kunst brengt tegenwoordig de meeste tijd in theaters door met de jeugdvoorstelling 'Luistervink' en zijn eigen muziekshow 'Suzanne voorbij' (met studenten van de Rockacademie Tilburg en de Toneelacademie Maastricht). Toch heeft hij nog tijd gevonden om zijn eerste solo-cd te maken.

Myriam Gaasbeek (pas 19 jaar) schreef het nummer 'The Gods must be crazy' en dat werd de titelsong van de verfilming van Ronald Gipharts boek 'Ik omhels je met 1000 armen'. Afgelopen week was de filmpremière. Een mooie manier om je carrière te beginnen!

Larry is een Belgische jazz-zangeres, duidelijk thuis in lounge, hip-hop en r&b. Zij was de zangeres van Blue Blot, maar gaat nu onder eigen naam verder in de muziek. Haar single 'Smile' was vorig jaar zomer meteen een doorbraak. Zaterdag horen wij haar nieuwe single in TROS MUZIEKCAFÉ.

Peter Corn begon zijn carrière als singer/songwriter van de Alfredo Brothers en verwierf naam als de blanke zanger met een negroïde stem. In 1992 richtte hij zijn eigen band op en dit jaar is hij zijn solocarrière begonnen met als belangrijk hoogtepunt de release van zijn nieuwe cd.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

TROS MUZIEKCAFÉ wordt gepresenteerd door Daniël Dekker.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/




TROS