Ingezonden persbericht


Complete Brocade 4 Gbit SAN-infrastructuur op nieuwe HP disk array

Tilburg, 9 maart 2006 - Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCD) maakt het met zijn technologie mogelijk om een complete 4 Gbit/sec. Storage Area Network-infrastructuur (SAN) op de nieuwe HP StorageWorks EVA 4 Gbit/sec. disk array te laten draaien. Daarnaast is de complete reeks van 4 Gbit/sec. SAN-switches en SAN directors van Brocade nu direct beschikbaar via HP.

"Brocade en HP zijn al zeven jaar partners en richten zich gezamenlijk op het vergroten van prestatieniveaus, betrouwbaarheid en gebruiksgemak van SAN's", zegt Tom Buiocchi, Vice-President Worldwide Marketing and Support van Brocade. "We ondersteunen het IT-management op het gebied van networked storage door samen op standaarden gebaseerde platformen te leveren. Klanten profiteren hiermee van verbeterde SAN-betrouwbaarheid, -prestaties en -schaalbaarheid."

De Brocade 4 Gbit/sec.-techologie is beschikbaar in een complete reeks HP B-Series StorageWorks SAN-switches in platformen die 8- tot 16-poorts- en 16- tot 32-poortsconfiguraties ondersteunen. Daarnaast is een geïntegreerde module voor het HP p-Class BladeSystem geschikt voor prestaties van 4 Gbit/sec. en levert HP de Brocade director onder de naam StorageWorks SAN Director 4/256.

"Met de integratie van Brocade-technologie kan HP flexibele 4 Gbit/sec.-SAN's met een hoog prestatieniveau leveren", zegt Kyle Fitze, directeur SAN Marketing bij de StorageWorks Division van HP. "Zakelijke klanten profiteren van de meest geavanceerde infrastructuur voor het consolideren van hun IT-omgevingen. Dit, in combinatie met onze nieuwe 4Gbit/sec. EVA disk arrays, biedt hen complete en krachtige oplossingen."

###

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade levert hoogstaande platformen en oplossingen voor het intelligent verbinden, beheren en optimaliseren van IT-bronnen in shared storage-omgevingen. 's Werelds beste aanbieders van computersystemen, servers en storage bieden de Brocade SilkWorm-familie van fabric switches en software als basis voor SAN's in organisaties van diverse omvang. De Brocade Tapestry-familie van applicatie-infastructuuroplossingen biedt de mogelijkheid om proactief applicatie- en informatiebronnen te managen en te optimaliseren door de gehele organisatie. Met Brocade-oplossingen zijn organisaties beter in staat kosten te verminderen, complexiteit te managen en business compliance te realiseren dankzij geoptimaliseerd gebruik en beheer van hun applicatie-infrastructuren.