Ingezonden persbericht


Persbericht

9 maart 2006

Ontrack Data Recovery breidt faciliteit in Frankrijk uit

~ nieuwe onsite recovery-lab en cleanroom bieden snellere service en verbeterde veiligheid ~

Ontrack Data Recovery breidt zijn faciliteit in Frankrijk uit om zijn Franstalige klanten.een snellere recovery-service en verbeterde beveiliging van hun data te kunnen bieden. Deze uitbreiding omvat een nieuw data recovery-laboratorium met een volledig operationele cleanroom, waardoor fysiek beschadigde harde schijven uit Frankrijk ook in het land zelf behandeld kunnen worden.

De nieuwe cleanroom is een werkruimte waarin de luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid streng gereguleerd worden om de zeer gevoelige apparatuur te beschermen tegen vervuiling. In deze cleanroom kunnen de hoogopgeleide Ontrack-technici herstelopdrachten versneld uitvoeren en hoeven beschadigde harde schijven niet meer naar een andere Europese faciliteit gestuurd te worden. Tegelijkertijd verhoogt de nieuwe faciliteit de veiligheid van de schijven omdat deze binnen de landsgrenzen in een cleanroom behandeld kunnen worden.

"Door de Franse vestiging uit te breiden met een cleanroom, versterken wij onze positie als wereldwijde leider op de data recovery-markt", aldus Todd Johnson, vice-president operations bij Ontrack Data Recovery. "Met technische capaciteiten die gelijkwaardig zijn aan die van onze andere Europese recovery-laboratoria, kan het Franse kantoor klanten in Frankrijk, België, Luxemburg en in alle Franssprekende Afrikaanse landen nog beter van dienst zijn."

Ontrack heeft recentelijk meerdere nieuwe locaties in Europa verkregen door de overname van Ibas Holdings ASA, een toonaangevende Noorse aanbieder van data recovery-, data erasure- en computer forensics-diensten. Ontrack biedt nu data recovery-diensten in 13 verschillende talen in meer dan 21 landen.

Met een breed portfolio aan data recovery-diensten en softwareoplossingen helpt Ontrack Data Recovery zowel zakelijke als particuliere klanten bij het beschermen, bewaren en herstellen van belangrijke data. Het aanbod van Ontrack Data Recovery varieert van doe-het-zelf softwareoplossingen tot maatwerk dienstverlening waardoor data overal, altijd, van ieder type besturingssysteem of opslagapparaat kan worden teruggehaald, ongeacht de oorzaak van het dataverlies.

(306 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Ontrack Data Recovery(TM)
Ontrack Data Recovery is een toonaangevende, wereldwijde aanbieder van data recovery-diensten en oplossingen. Het bedrijf kan verloren of gecorrumpeerde data van ieder besturingssysteem en van ieder type storage-apparaat terughalen met zijn doe-het-zelf, remote en in-lab oplossingen.

Ontrack Data Recovery is een merknaam van Kroll Ontrack Inc., die opereert als de 'Technology Services Group' van Kroll Inc., de wereldwijde specialist in risico- en verzekeringsdiensten.

Voor meer informatie over Ontrack Data Recovery kunt u een bezoek brengen aan de website: http://www.ontrack.co.uk .

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch bij LEWIS, het IT PR bureau. Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: cathelijnev@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com