Politie Gelderland-Zuid

Beloning van 25.000 voor gouden tip in moordzaak Sévèke

Nijmegen, 09-03-2006 o De hoofdofficier van justitie in het arrondissement Arnhem looft een beloning uit van 25.000,-- aan degene die aanwijzingen of inlichtingen verstrekt, die kunnen leiden tot de aanhouding of het bekend worden van de identiteit van de dader(s) dan wel mededader(s) van de moord op de 41-jarige Louis Sévèke.

Het onderzoeksteam is nog op volle sterkte van 31 rechercheurs en wil graag van alle onderzoeksmogelijkheden gebruik maken. Zeer recent is op de site www.louisseveke.nl een oproep gedaan naar een getuige die zich Linke Loetje noemt en belangrijke informatie voor de politie zou kunnen hebben.

Louis Sévèke werd op dinsdag 15 november 2005 omstreeks 21.00 uur op de hoek van de Van Welderenstraat met de Eilbrachtstraat in het centrum van Nijmegen doodgeschoten.

Mensen die informatie over deze zaak hebben en daarover nog geen contact met de politie hebben gehad, kunnen bellen naar het bekende telefoonnummer 0900-8844 of schrijven naar de Politie Gelderland-Zuid, t.a.v. zaak Sévèke, Postbus 9109, 6500 HL Nijmegen. E-mailen kan ook. Een e-mail mogelijkheid vindt u op deze site. Rechts op scherm onder "algemene gegevens" vindt u de mogelijkheid een e-mailbericht te versturen.

Indien door meer dan één persoon aanspraak op de beloning zal worden gemaakt wordt het bedrag verdeeld in evenredigheid met de waarde van de verstrekte informatie.

Het onderzoek wordt voortgezet.