Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Wereldprimeur: OKI Printing Solutions introduceert als eerste printer flatrate

Printen voor een aantrekkelijk vast maandbedrag

Hoofddorp, 9 maart 2006 - OKI Printing Solutions introduceert als eerste printerfabrikant de printer flatrate en onderstreept daarmee opnieuw haar innovatieve kracht. Voor een vast bedrag per maand kan de gebruiker vanaf nu in kleur en zwart-wit printen, ongeacht het dekkingspercentage voor tekst dan wel fullcolour-afdrukken. De OKI Printer Flatrate wordt maandelijks voor een afgesproken printvolume aan kleur- en zwart-witpagina's afgesloten en omvat een totaalpakket met gegarandeerd aantrekkelijke paginaprijzen, 24-uurs service, als wel bevoorrading en levering van verbruiksmaterialen binnen slechts één werkdag. OKI partners bieden de printer flatrate aan voor maandelijkse printvolumes variërend van 750 tot 6000 pagina's, met een looptijd van 36 maanden. Vanaf 59 euro per maand (exclusief btw) kan de gebruiker al 500 kleurenpagina's en 250 zwart-wit pagina's afdrukken. Hoe groter het overeengekomen printvolume hoe lager de prijs per pagina.

Een OKI Printer Flatrate-contract kan worden afgesloten bij aanschaf van een OKI-kleurenprinter uit de C5000-, C7000- of C9000-serie. Daarbij maakt het niet uit of de printer wordt gekocht, gehuurd dan wel geleasd.

Voorspelbare kosten
Met de printer flatrate richt OKI zich op iedere organisatie, ongeacht de omvang, die een oplossing zoekt voor het beheersen van de printkosten en daarnaast een totaalpakket wenst inclusief service en levering van verbruiksmaterialen. "Met OKI Printer Flatrate veroorzaken wij een revolutie wat betreft kleurenprint binnen de onderneming, want voor het eerst worden de ondoorzichtige print- en servicekosten vervangen door een vast maandelijks bedrag", aldus Korstiaan van Kleef, sales en marketing director OKI Printing Solutions. "OKI biedt organisaties met dit concept een uitgelezen kans om de kosten inzichtelijk te maken en te beheersen, niet alleen de aanschafkosten maar vooral de operationele printkosten."

Kostenbeheersing én totaalservice
Gedurende de looptijd van 36 maanden zijn in de OKI Printer Flatrate naast service en ondersteuning - via hotline of ter plaatse - ook alle kosten van verbruiksmaterialen en levering daarvan voor het overeengekomen printvolume inbegrepen. Mocht het printvolume incidenteel boven de printer flatrate uitkomen, dan wordt het extra volume tegen een aantrekkelijke, contractueel vastgelegde paginaprijs in rekening gebracht. Onaangename verrassingen zijn daarmee uitgesloten en de kosten blijven zo transparant.

Met de gratis OKI 'PrintSuperVision-software kan de gebruiker eenvoudig de ingezette OKI-printers bewaken en overzicht houden op het aantal gedrukte pagina's en de voorraad verbruiksmaterialen. Dit voorkomt apparatuuruitval en bespaart administratiekosten.

Meer pagina's, lagere kosten
Bij het afsluiten van een OKI Printer Flatrate-contract kan de gebruiker naar gelang de behoefte een keuze maken uit diverse paginavolumepakketten, ongeacht daadwerkelijk tonerverbruik. Gebruikers kunnen zo de hoge printkosten, die in het bijzonder ontstaan bij het afdrukken in veel tinten en met een hoge dekkingsgraad, met de gegarandeerd gunstige paginaprijzen van de OKI Printer Flatrate vervangen. En wie veel in kleur print, profiteert bij een overeengekomen hoger printvolume bovendien van lagere paginaprijzen. De hoogte van het vaste maandbedrag is afhankelijk van printvolume en het door de klant toegepaste printermodel.

Over OKI Printing Solutions
OKI Printing Solutions ontwerpt, maakt en verkoopt papiergeoriënteerde apparatuur zoals printers, faxen en multifunctionele producten. Het bedrijf heeft verkoop- en marketingvestigingen verspreid over de hele wereld. De Nederlandse vestiging is gevestigd in Hoofddorp. OKI Printing Solutions is een volle dochter van het Japanse OKI Electric Industry Co. Ltd, een toonaangevend bedrijf op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Wereldwijd werken er ruim 21.000 mensen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tokio, Japan. Alle productiefaciliteiten zijn ISO-gecertificeerd, een bewijs dat OKI zichzelf de verplichting oplegt de kwaliteit van de productie continu te controleren en verbeteren. Meer informatie op www.oki.nl.