Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

9 Maart 2006

Voorst - man verongelukt

Een 87-jarige inwoner uit Voorst is donderdagochtend bij een auto-ongeval in zijn woonplaats om het leven gekomen. De man reed omstreeks 10.15 uur over de Deventerweg komende uit de richting Wilp. Door onbekende oorzaak is hij van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De rijbaan is voor een onderzoek door de verkeersongevallendienst en de berging van de auto ongeveer een uur afgesloten geweest.

Zutphen - Rijden onder invloed

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag (08-09/03) een 20-jarige man uit Dieren aangehouden wegens rijden onder invloed. De man blies een promillage van 0.6 en kreeg een boete plus een rijverbod van drie uur.

Zutphen - Kop-staart aanrijding

Woensdagmiddag (08/03) raakten een 35-jarige automobilist uit Dedemsvaart en een 35-jarige automobilist uit Enschede betrokken bij een aanrijding. De man uit Dedemsvaart reed over de Den Elterweg en moest remmen, maar de man uit Enschede die achter hem reed, kon dit niet meer op tijd en botste tegen zijn voorganger. De mannen raakten niet gewond.

Warnsveld - Aanrijding fietser met auto

Woensdagavond (08/03) botste een 17-jarige fietsster uit Warnsveld tegen de auto van een 60-jarige man uit Apeldoorn. Het 17-jarige meisje verleende op de kruising Breegraven - Bevrijdingslaan geen voorrang aan de automobilist, waardoor een aanrijding ontstond. Beide betrokkenen raakten niet gewond.

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Communicatie Anton de Ronde, tel. 055 - 548 6062

---- --