Ingezonden persbericht


Persbericht

Borne, 9 maart 2006

Gasanalyse met PFC 100% zekerheid over de restzuurstof

De MAP Check Combi waarborgt de gaskwaliteit met een on-line meting in de MAP-verpakking vlak vóór het sluiten van de verpakking. Het instrument alarmeert zodra de gasconcentratie (O2 en O2/CO2) een vooraf door de gebruiker ingesteld niveau overschrijdt. De analyser is ontworpen voor on-line gebruik op verticale en horizontale flow packers. Nieuw is de uitvoering mét PFC (proportional gas-flow control).

Met PFC is volledige controle van de uitgangsflow mogelijk en daardoor 100% zekerheid over de restzuurstof en een aanzienlijke gasbesparing. Met een maximale capaciteit van 800 ltr/min is de analyser geschikt voor alle merken gasmengers.

Overige bijzondere kenmerken zijn de extreem snelle sensor met een kalibratie-interval van 1/jaar, de complete zelfdiagnose, een groot aanraakscherm, de gebruiksvriendelijke set-up, de 99 gebruikerprogramma's, de 4 alarmniveau's, het loggen van test- en meetresultaten, de automatische flush back waardoor verstopping van de monsterslang wordt voorkomen, de nieuwe geanodiseerde behuizing en tenslotte de snelle terugverdientijd (ROI).