Nederlandse Volks-Unie (NVU)


Arnhem, 20 januari 2006

"STOP DE MULTICULTURELE TERREUR"

Volksgenoten,

In de 5 steden Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen, Oss en Venray, verdeeld over 3 provincies te weten Limburg, Noord-Brabant en Gelderland zal de Nederlandse Volks-Unie (NVU) meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart aanstaande.

Voor iedere regio is een kort regionaal verkiezingsprogramma beschikbaar.

De Nederlandse Volks-Unie zal de verkiezingen ingaan met de slogan: Stop de multiculturele terreur! Momenteel zeer actueel na de moord op Theo van Gogh door een moslimextremist, en na de arrestatie van de Hofstadgroep bestaande uit moslimextremisten.

Diep triest is het om te zien dat Nederlanders veroordeeld zijn tot een voedselbank en de armoede alsmaar groter wordt bij de laagste inkomens. De honger in de maag keert weer terug met alle gevolgen van dien.

We zwijgen maar over het aantal vreemdelingen dat zich bezig houd met de criminaliteit en momenteel onze Nederlandse gevangenissen bevolkt. Deze lieden dienen allen, na hun straf uitgezeten te hebben, terug te keren naar hun herkomstlanden. Ditzelfde geldt voor alle illegale vreemdelingen, opsporen en uitzetten. Werkloze vreemdelingen dienen in onze visie ook weer huiswaarts te keren. Asielzoekers dienen opgevangen te worden in hun eigen regio.

Eveneens een schande is het nieuwe Nederlandse zorgstelsel, een hoop mensen lopen nu onverzekerd rond omdat ze het niet meer kunnen betalen. De staat moet verplicht zijn om deze verplichtingen op zich te nemen. In plaats van deze verplichting, - naar Amerikaans model - , neer te leggen bij de individuele burger. Het is toch te gek van woorden dat mensen nu niet meer naar de tandarts gaan omdat ze eventueel moeten gaan bijbetalen! Of geen medicijnen halen omdat dit hun eveneens (teveel) geld kost.

Ons belang zal uitgaan naar ons volk, wij gaan zorgen voor een betere volksgemeenschap voor onze mensen! Wij zijn trots op ons volk en vaderland op onze Nederlandse driekleur en willen dat graag zo houden!

Verder willen wij in alle gemeentes waar wij aantreden het Amerikaanse bedrijf UPC van de kabel af hebben. Gezien de enorme hoeveelheid klachten die wij hebben gekregen over dit bedrijf.

Houd u van Nederland en van uw volksgemeenschap stem dan op de NVU! De volgende speerpunten vormen ons beleid om te komen tot ons doel:

Voor een betere Volksgemeenschap!
Nederland moet weer kunnen ademen!

Mensen hebben recht op duurzame arbeid en menswaardige arbeidscontracten!

Remigratie voor criminele, illegale en werkloze vreemdelingen! Directe ontkoppeling van alle politieke banden met Nederlandse Antillen!

Volledige vrijheid van meningsuiting!

Serieuze sancties tegen falende politici, ambtenaren, agenten en zakkenvullers!

Stop de sociale afbraak, herstel van sociale voorzieningen!

Opheffing bio-industrie, meer ecologische land en tuinbouw en veeteelt!

Nederland moet een eigen identiteit en visie krijgen, stop het schadelijke liberale korte termijn beleid!

Geen goedkope arbeidskrachten uit de nieuwe EU landen. Tegen de EU uitbreiding met Turkije!

Basis filosofie en ethiek integreren in het onderwijs om de in gang gezette maatschappelijke ontsporing terug te dringen!

Nederlandse troepen weg uit Irak en Afghanistan. Geen Nederlands bloed voor de belangen van Israël en Amerika! Met vriendelijke groet,

Partijvoorzitter NVU
Constant Kusters

Postbus 4053
6803 EB Arnhem
026-3217539
constant.kusters@12move.nl
www.nvu.info

Groot