Your Out lanceert sitedeel "Werken"

HAARLEM, 20060307 -- Your Out Online wordt steeds verder uitgebreid. Zo werd in januari al het sitedeel "Games" toegevoegd. Nu is het de beurt aan het nieuwe sitedeel "Werken". Dit sitedeel gaat over het vinden van een bijbaan en stage, de mogelijkheden, tips en informatie over hoe je moet solliciteren. Het idee en de uiteindelijke realisatie is uiteindelijk door de samenwerking met met FNV Workpower, de jongerentak van FNV tot stand gekomen.


Your Out is enkele jaren geleden begonnen als initiatief voor de opleiding Small Business aan de hogeschool INHOLLAND en ging toen met name over studiekeuze. Sinds het allereerste begin heeft Your Out een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt en is gedurende deze tijd enkele malen verschenen op cd-rom en later ook in de vorm van een landelijk dekkend magazine. Sinds 1 januari is Your Out alleen nog beschikbaar via internet en biedt bezoekers dagelijks een selectie van nieuws en actualiteiten op voor genoemde gebieden.

Er zijn verschillende mogelijkheden op Your Out Online, externe partijen kunnen opdracht geven om een gedeelte van de site te vullen, artikelen te plaatsen of zelfs een heel sitedeel te maken. Door de recente toevoeging van het sitedeel werken, biedt Your Out een sterk fundament voor verdere samenwerkingen o.a. op het gebied van nieuws en actualiteiten, studie, reizen, games, muziek, films en mobile telefonie.

Meer informatie vindt u op www.yourout.nl en www.media-portal.nl.

Over Media Portal
Media Portal is de organisatie achter Your Out en heeft gedurende het afgelopen jaar met name een ontwikkeling doorgemaakt op het vlak van de online bedrijfsactiviteiten. Behalve de exploitatie van de website www.yourout.nl beschikt Media portal tevens over een Internet Advertising Advertentienetwerk en biedt daarnaast professionele Webhosting faciliteiten.



Your Out Online