Opsporing Verzocht

Onderwerpen uitzending Opsporing Verzocht 7 maart 2006

Maandag 6 maart 2006 -
http://www.opsporingverzocht.nl

Presentatie: Anniko van Santen en Frits Sissing.
Dinsdag 7 maart 2006, rond 19.00 uur, in de uitzending: Mishandeling van vrouwen in Utrecht
Voetbalrellen in Den Haag (vervolg)
Gewapende bankoverval in het Duitse Schöninghsdorf Resultaten uitzending 28 februari en eventueel opgeloste zaken

Utrecht: Mishandeling van vrouwen Uitzending (algemeen) In Utrecht zijn al minstens vier jonge vrouwen door vermoedelijk één en dezelfde agressieve man lastiggevallen. Eerst probeert hij zijn slachtoffers te kussen, maar als zij weigeren slaat hij hen ineens tot bloedens toe. Alle incidenten spelen zich af in of rond de hoge studentenflats aan de Van Lieflandlaan in de Utrechtse wijk Tuindorp. De politie beschikt over een duidelijke compositietekening en zoekt deze dader, voordat hij nog meer slachtoffers maakt.

In verband met de in de UEFA Champions League te spelen voetbalwedstrijd tussen de koploper van Spanje (Barcelona) en de koploper van Engeland (Chelsea), is de uitzending van Opsporing Verzocht morgen rond 19.00 uur op Nederland 2. Schöninghsdorf (Duitsland): Gewapende bankoverval Den Haag: Voetbalrellen

Maandag 2 januari is de Volksbank in Schöninghsdorf overvallen. Dit is net over de grens bij het Drentse Zwartemeer en Klazienaveen. De dader komt op een motor aanrijden. Na de overval gaat de dader er vandoor. Via Zwartemeer rijdt hij naar Barger-Compascuum. Delen van deze route zijn erg smal, waardoor het onmogelijk is door een auto te worden gevolgd. De motor waarop de dader reed was een gestolen witte Honda NTV 600 Revere, afkomstig uit Enschede.

Vrijdagavond 10 februari 2006, de avond voor de voetbalwedstrijd ADO Den Haag - AJAX, waren er bij het supportershome van de voetbalclub ADO-Den Haag flinke ongeregeldheden. Opsporing Verzocht heeft hieraan eerder aandacht besteed in de uitzending van 21 februari. Inmiddels heeft het onderzoeksteam dat zich met deze zaak bezighoudt, de beschikking over opnamen van een bewakingscamera en komt met nieuwe vragen.