Politie Gelderland-Midden

Flexibelere dienstverlening politie Bemmel en Andelst
Publicatiedatum: 7-3-2006 15:55:23

Elst - De politie van district Rivierenland, unit West, gaat haar dienstverlening flexibeler inzetten. Inwoners van Bemmel en Andelst en omgeving kunnen nu een afspraak maken om veiligheidszaken met hun gebiedsagent te bespreken. Ook aangifte op afspraak is mogelijk. De afspraak wordt gehouden in de gemeentehuizen van Bemmel en Andelst. Een afspraak kan worden gemaakt via 0900-8844. Voor mensen met een fysieke beperking is maatwerk mogelijk voor een afspraak.

Met de mogelijkheid voor het maken van een afspraak zijn inwoners niet langer afhankelijk van een spreekuur in Bemmel en Andelst. Naast een afspraak kunnen burgers terecht in de politiebureaus van Huissen en Elst die wel volgens de gebruikelijke openingstijden geopend zijn: Bureau Huissen (Huismanstraat 23 ) is open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 17.00 uur. Bureau Elst (Eshofsestraat 7) is open van maandag tot en met zaterdag van 09.00 17.00 uur.

Nieuwe gebiedsagent
Met ingang van 1 maart a.s. is Miranda Dijk gebiedsagent van Andelst, Oosterhout, Slijk-Ewijk, Valburg en Homoet. Zij volgt Alex van Dorland op die een andere functie gaat bekleden binnen de politieregio. Miranda zal zo snel mogelijk nader kennismaken met het gebied en haar inwoners. Miranda Dijk is bereikbaar via 0900-8844.

/////////////////////
Contactpersoon redactie:
Bureau Communicatie district Rivierenland
Carla Verhaaf
0316 - 368031

---