Gemeente Enschede

Uitslagen 7 maart live vanuit raadzaal én op internet

vrijdag 03-03-2006

Wie de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen live wil volgen, kan dinsdagavond 7 maart terecht in de raadzaal van het stadhuis, van waaruit de gemeente in samenwerking met Enschede FM een uitzending verzorgt rondom de verkiezingsuitslagen. U bent welkom!

De aanstaande gemeenteraadsverkiezingen worden afgesloten met een uitslagenavond in het stadhuis. Enschede FM zal van 20.00 tot 22.00 uur vanuit de raadzaal live een speciale verkiezingsuitzending verzorgen, in coproductie met de raadsgriffie van de gemeente Enschede. Het radioprogramma biedt interviews, vooruitblikken, ontspanning, muziek en uiteraard vanaf 21.00 uur het live volgen van het binnenkomen van de stemuitslagen.

Deze radio-uitzending is met publiek in de zaal, dus u kunt vrij in en uit lopen om de uitzending bij te wonen. In de burgerzaal kunt u op de uitslagenavond onder het genot van een hapje en een drankje de uitzending én de binnenkomst van de stemuitslagen via een tv-scherm volgen.

Bijzonder is de medewerking van De Nachtzusters (www.nachtzusters.net): mild politiek cabaret en bekend van de VPRO-radio. Zij brengen een deel van hun programma 'Kiest!' ten gehore, waarmee ze momenteel door het land trekken. De Nachtzusters verzorgen ook een deel van de presentatie.

De uitzending van de uitslagenavond is ook live te volgen op internet via www.enschede.nl, onder 'verkiezingen 7 maart'.


---