RTL Group

Agenda

20 februari 2006:
Start: 'JENSEN!', RTL 5

Sybrand Niessen en Marilou Le Grand terug in huizenjungle in nieuw seizoen 'TV Makelaar' bij RTL 4
Vanaf dinsdag 7 maart leveren Sybrand Niessen en Marilou le Grand weer wekelijks hun bijdrage aan de populaire RTL 4-woonavond met een nieuw seizoen van het succesvolle programma TV Makelaar. Dankzij de vele handige tips die het presentatieduo aanreikt over het reilen en zeilen binnen de huizenjungle, wordt het aankooptraject en verkoopproces van een huis voor alweer het negende seizoen toegankelijker, begrijpelijker en leuker gemaakt voor de kijker.

In de eerste aflevering gaat Marilou in Tilburg op zoek naar een eigen stek voor de nog thuis wonende Melanie, die een appartement van maximaal 135.000,- kan bekostigen. Sybrand zet zijn tanden in een andere lastige opdracht: hij tracht Annette en John in Groningen te helpen bij de verkoop van hun oude herenhuis. Aan de buitenkant is het een droompand, maar eenmaal binnen spat de droom snel uit elkaar aangezien het huis zonder een flinke opknapbeurt onverkoopbaar lijkt.

Uitzending: RTL 4, elke dinsdag vanaf 7 maart, tussen 20.30 en 21.30 uur.


---

---------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP