Persberichten district Eemland zuid

Utrecht, 05-03-2006

Bestolen

AMERSFOORT- Op vrijdagavond werd een man bestolen van zijn polstasje. Omstreeks 21.10 uur liep de 60-jarige man uit Hoogland over de Muurhuizen. Plotseling werd zijn polstasje van zijn hand afgerukt door een negroïde persoon. De verdachte wist te vluchten. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844, Eemland zuid.

Opstandig

AMERSFOORT- Op zaterdagmiddag werd een opstandige automobilist aangehouden. Omstreeks 17.00 uur zagen agenten de 27-jarige man uit Amersfoort rijden over de Cabralstraat. De agenten zagen dat de man druk aan het telefoneren was en geen gordel droeg. De Amersfoorter kreeg een stopteken en werd aangesproken. De man ontstak direct in woeden begon de agenten te beledigen. Hiervoor werd hij aangehouden en begon zich te verzetten tegen zijn aanhouding. Hij kon uiteindelijk worden meegenomen en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Gestolen bromfiets

AMERSFOORT- Op zaterdagavond werd een man aangehouden omdat hij een gestolen bromfiets in zijn bezit had. Omstreeks 21.30 uur zagen agenten een aantal mannen staan op de Haydnstraat. Agenten gingen poolshoogte nemen. Het bleek dat de 39-jarige man Amersfoort zijn gestolen bromfiets had aangetroffen bij een 18-jarige man uit Amersfoort. Deze man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.