Gemeente Asten


03-03-2006
Officiële ingebruikname drukriolering

Op vrijdag 3 maart om 14.00 uur neemt mevrouw Moons van Provincie Noord-Brabant samen met dijkgraaf Verheijen en wethouder Van der Loo de drukriolering in het buitengebied officieel in gebruik. Mevrouw Moons is als gedeputeerde in het dagelijks bestuur van de provincie Noord-Brabant verantwoordelijk voor de waterhuishouding, natuur, milieu en landschap. De heer Verheijen is sinds januari 2005 als dijkgraaf voorzitter van het Dagelijks bestuur van het waterschap Aa en Maas.

Voor de gelegenheid is de loods van de gemeentewerf aan Kuppenveldweg 3 te Asten, ingericht als voorlichtingspaviljoen. Hier wordt uitleg gegeven over de achtergrond van het project. Zowel de milieukundige kant als de technische aspecten komen hierbij aan bod.

Het programma voor die middag ziet er als volgt uit: 14.30 uur Officiële ingebruikname van de drukriolering door mevrouw Moons, de heer Verheijen en de heer Van der Loo, nabij de rotonde Heesakkerweg bij de nieuwe gemeentewerf, Kuppenveldweg 3.

Aansluitend opening van het voorlichtingspaviljoen door mevrouw Moons in de loods van de gemeentewerf.

Het Paviljoen is geopend tot 17.00 uur en is toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

U bent van harte welkom om bij deze officiële ingebruikname aanwezig te zijn.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van Waterschap Aa en Maas, provincie Noord Brabant, Dienst Landelijk Gebied en door medefinanciering van de Europese Gemeenschap uit het EOGFL, afdeling Garantie.