Ingezonden persbericht

Politici strijden om 'Politieke Hark'

OLDEBROEK, 20060301 -- Stichting Harken voor Helden neemt haar drijfveer en achterliggende gedachte zeer serieus. "Oog voor de samenleving" is daarom ook wat zij breder willen aanpakken, ook op het gebied van politiek.


Tijdens de afgelopen infoavond van Harken voor Helden, kwam duidelijk de problematiek naar voren op het gebied van jeugd en politiek. De heer H. Zoet, lid CDA, was de inspiratiebron en tevens een bezoeker van die avond. "De jeugd wordt duidelijk onderbelicht", aldus de heer Zoet. Genoeg redenen om de koppen bij elkaar te steken en over te gaan op actie. Het Heldendebat moet gaan zorgen voor opheldering tussen jeugd en politiek.

In het heldendebat worden er actuele stellingen behandeld die betrekking hebben op een veelbesproken onderwerp het ketenbeleid, starterwoningen, maar ook de horecaregeling wordt onder de loep genomen en jij krijgt nu de kans om je mening hierover te geven. Ook zullen de regionale partijen hun politieke standpunt geven over de stellingen. Uiteraard is er ruimte voor entertainment en ontspanning, ondanks de politieke insteek.

Ben jij die 'zwevende' kiezer of heb jij je keuze al gemaakt, kom dan naar het Heldendebat op a.s. maandag 6 maart vanaf 19.30 in dorpshuis 'De Heerdt' te Oosterwolde. Want wil jij ook niet zien welke politieke partij die gewilde 'Politieke Hark' in handen krijgt? Kom dan met een (knip)oog naar het Heldendebat!

Bekijk de site voor meer informatie: www.harkenvoorhelden.nl




Marja Klein