KNWV

Nieuwsbericht Zeilen

28-2-2006

Dutch Youth Regatta, inschrijving geopend!

Dit jaar bundelen de jeugdklassen de krachten tijdens de Dutch Youth Regatta. NKs enKKs worden op één plaats, in één week tijd
georganiseerd. De Dutch Youth Regatta 2006 vindt plaats in Workum van 25 tot en met 28 mei. De inschrijving is vanaf heden mogelijk en sluit op 17 mei 2006. Klik op de link onderaan dit bericht en vervolgens op inschrijven.

Wie wint de titel?
Voor de klassen Optimist, Splash, Flash, Vaurien en Cadet is de Dutch Youth Regatta het Open Nederlands Kampioenschap. Voor de Laser 4.7 en de 420 is het een klassenkampioenschap en voor de Hobie 16 met spi een jeugd klassenkampioenschap. Voor de Laser Radial is het evenement tevens een klasse evenement.

Veel, heel veel boten
De organisatie verwacht rond de 800 boten met veel internationale deelnemers zijn. De Optimist inschrijving zit nu al dicht met een maximum van 380 inschrijvers. Ook de Splash klasse komt sowieso met een groot veld. En dan kunnen natuurlijk de andere klassenorganisaties niet achterblijven. De uitdaging is aan de Laser, Vaurien, 420, Cadet en Hobie 16 spi om ook met grote velden te komen. SCHRIJF JE NU IN!

Internetadres: www.dutchyouthregatta.org