Gemeente Soest

Burgerjaarverslag

Datum: 28/02/2006

Wat heeft de gemeente Soest afgelopen vier jaar gedaan?

Burgerjaarverslag gemeente Soest over periode 2002-2006

Ieder jaar verschijnt een burgerjaarverslag waarin wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar.

Onder het motto "Gedane zaken" blikt het college van burgemeesters en wethouders van de gemeente Soest dit jaar in het burgerjaarverslag terug op de afgelopen raadsperiode (2002 - 2006). Aan de hand van het Raadsprogramma 2002-2006 kijkt het college wat de gemeente heeft gedaan met de beloftes uit dat Raadsprogramma.

Naast het uitvoeren van de gedane beloftes, heeft de gemeente Soest de afgelopen vier jaar nog tal van nieuwe zaken opgepakt. Ook deze nieuwe zaken zijn terug te vinden in dit burgerjaarverslag. Daarom is het verslag langer dan de afgelopen jaren.

De afgelopen vier jaren waren bewogen jaren in de Soester samenleving. Vaak speelde het buitengebied daarin een belangrijke rol, zoals bijvoorbeeld ten tijde van het referendum over het ecoduct. Ook is de gemeente Soest inmiddels al zo druk bezig met de uitwerking van de plannen voor de toekomst van de vliegbasis, dat de dag dat het bericht kwam over de sluiting van de vliegbasis Soesterberg alweer ver weg lijkt.

De gemeente Soest hoort graag wat de Soesters vinden van het werk van de gemeente. Daarom is het afgelopen jaar een
klanttevredenheidonderzoek gehouden, waarvan in hoofdstuk 11 van het burgerjaarverslag de resultaten staan. Op basis van deze resultaten heeft de gemeente Soest verbeteracties in gang gezet om haar dienstverlening nog beter op de verwachtingen van de Soesters te laten aansluiten. Binnenkort komt hier meer informatie over.

Burgerjaarverslag lezen?

Vanaf woensdag 1 maart kunt u een burgerjaarverslag ophalen bij het informatiecentrum in het gemeentehuis. U kunt het Burgerjaarverslag 2002 - 2006 ook aanvragen door een online-formulier in te vullen. U krijgt het burgerjaarverslag dan thuisgestuurd.
* aanvraagformulier Burgerjaarverslag

Het burgerjaarverslag is ook digitaal in te zien ( in U kunt dit bestand openen met de Acrobat Reader pdf-formaat):

Wat heeft de gemeente Soest de afgelopen vier jaar gedaan?

© 2004 Gemeente Soest - Disclaimer