Llink

Rotterdam, 28 februari


- PERSBERICHT -

Pete Philly in MoveYourAss

Zilveren Harp winnaar spreekt over de wereld

Zilveren Harp winnaar Pete Philly & Perquiste zijn klaar om Amerika te veroveren. MoveYourAss vroeg ze wat hun kijk is op de wereld, en hoe ze deze verwerken in hun muziek. Deze week in Hollandse Nieuwe: Lillian Marijnissen, inderdaad, de dochter van. Ayberk gaat deze week koken met Yesim Candan, de eerste Turkse die afstudeerde aan het prestigieuze Nijenrode. Verder een reportage over de jonge kunstenaar Ivan Grubanov. MoveYourAss is woensdag 1 maart om 23:35 te zien op Nederland 3.

Lillian Marijnissen staat tweede op de lijst voor de SP in Oss. De dochter van de bekende politicus is al twee jaar lid van de partij van haar vader en vertelt in MoveYourAss wat haar politieke drijfveer is.

Yesim Candan is de eerste Turk die afstudeerde aan het prestigieuze Nijenrode. Chefkok in spe Ayberk, kookt met deze charmante dame en vraagt hoe ze zich thuis voelt in het old boys network.

Case IT-02-54, oftewel de zaak Slobodan Milosivic. De jonge Servische kunstenaar Ivan Grubanov zat twee jaar lang in de rechtszaal om stiekem tekeningen te maken van de man die zijn leven voorgoed veranderd heeft.

MoveYourAss is woensdag 1 maart om 23:35 uur te zien op Nederland 3. MoveYourAss is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT