Gemeente Breda

Kandidatenlijsten gemeenteraadsverkiezingen verspreid

Deze week worden de kandidatenlijsten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen huis-aan-huis verspreid. Wie geen kandidatenlijst heeft ontvangen, kan er telefonisch een aanvragen bij de afdeling Burgerzaken onder nummer (076) 529 30 50.

De kandidatenlijsten staan ook op de gemeentelijke website www.breda.nl (onder gemeenteraadsverkiezingen' in het lopende tekstbandje bovenaan de homepage op deze site). Daarnaast liggen er kandidatenlijsten bij de verkiezingstentoonstelling in het Stadskantoor. Hier liggen overigens ook de programma's van de politieke partijen.

Half februari is de oproepingskaart voor de komende gemeenteraadsverkiezingen verstuurd aan de Bredase kiesgerechtigden. Wie geen oproepingskaart heeft ontvangen, kan telefonisch contact opnemen met de afdeling Burgerzaken onder nummer (076) 529 30 50. Tot 6 maart kan ook een nieuwe oproepingskaart bij deze afdeling worden opgehaald. Wie op 7 maart gaat stemmen, mag de kaart niet vergeten. Het is ook verstandig om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen, want daar kan om gevraagd worden. De stembussen zijn op 7 maart open van 07.30 tot 21.00 uur.