Landstede


Student a.s. zaterdag op TV

De opnames waren al in oktober vorig jaar maar eindelijk is het zover. Zaterdag 11 februari maakt de twintigjarige Landstede student Nicole Beuker uit Gramsbergen haar opwachting in het SBS-programma UR.TV.

In het programma worden elke zaterdag op een bijzondere manier mbo-ers uit heel Nederland in de schijnwerpers gezet. Van een landelijk bekende vakgenoot krijgen ze een uitdaging voorgeschoteld.

Nicole moest van topkapper Andy Uffels eind vorig jaar in het Amsterdamse winkelcentrum Magnaplaza 50 bezoekers met grijs haar van een modern kapsel voorzien.

Begin september vorig jaar is Nicole samen met tientallen andere mbo-studenten op screentest geweest in Hilversum. Vooral vanwege haar opvallende spontaniteit en vakmanschap werd ze daar uitgekozen om mee te doen aan het programma.

De ervaringen van Nicole zijn sinds begin januari ook te volgen op www.landstedeweblog.nl Het programma UR.TV is vanaf december wekelijks te zien op SBS6 en Veronica, elke zaterdag om 16.30 uur en op zondagmiddag de herhaling. Als je de uitzending hebt gemist kun je op www.ur.tv de afgelopen uitzendingen terugkijken.