Fontys


BRACE bij Urban Dance in Venlo

Onder het genot van een drankje en swingende muziek meer te weten komen over een vervolgopleiding. Het lijkt een vreemde combinatie. Maar Fontys Hogescholen in Venlo bewijst dat het kan tijdens Urban Dance op donderdag 9 februari in Venlo. De vier hogescholen van Fontys nodigen alle havisten, vwo'ers en mbo'ers uit in de speciaal gebouwde Urban Dance Dome aan de Molensingel te Venlo. De muziek tijdens Urban Dance wordt verzorgd door Radio 538 dj's Jeroen Nieuwenhuize en Rick van Velthuyzen. Main act van de avond is BRACE. maandag 30 januari 2006 door Ellen Hinskens
Speciaal voor Urban Dance is er een `dome' geplaatst op het parkeerterrein aan de Molensingel in Venlo. Het feest is een initiatief van alle vier de hogescholen van Fontys in Venlo; Fontys Internationale Hogeschool Economie, Fontys PABO Limburg, Fontys Technische Hogeschool Venlo en Fontys Hogeschool Bedrijfskunde en Logistiek. Het gratis feest op 9 februari begint om 19.30 uur en duurt tot 24.00 uur.

Geïnteresseerden dienen zich vooraf aan te melden via www.fontys.nl/urbandance. Het entreebewijs (en één voor een introducé) wordt dan thuisgestuurd. Toegang is alleen mogelijk op vertoon van het entreebewijs. Er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar.