Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Dit is een openbare mededeling van AM NV. Niet voor uitgifte, publicatie of verspreiding, geheel of gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten, Canada, Australië, Japan of Italië.

Nieuwegein, 25 januari 2006

In kader van gestanddoening openbare bieding op AM

Verkoop van AM Development gerealiseerd

AM maakt hierbij bekend dat de verkoop en de levering van aandelen in AM Development BV aan MSREF V International-GP L.L.C. als general partner van de verschillende vastgoed private equity fondsen die zij beheert of haar verbonden vennootschappen (MSREF), is voltooid.

Dit onder verwijzing naar de openbare mededeling van hedenochtend waarin Terra Amstel, een groepsmaatschappij van Koninklijke BAM Groep, heeft bekend gemaakt dat zij de aanbevolen openbare biedingen op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van AM (Aandelen) en op alle geplaatste en uitstaande warrantrechten, inwisselbaar voor Aandelen (Warrants en samen met de Aandelen, de Effecten) (de Biedingen) gestand doet, De gestanddoening van de Biedingen door Terra Amstel was een belangrijke voorwaarde voor voltooiing van de verkoop van AM Development.

Dit is een openbare mededeling in gevolge artikel 9b lid 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Noten voor de redactie:

Dit persbericht is gepubliceerd in het Nederlands en in het Engels. De Nederlandstalige versie prevaleert boven de Engelstalige versie.

Meer informatie:
Michel Westbeek, directeur in- en externe communicatie & investor relations AM NV, telefoon +31 (0)30 609 72 52

Zie ook www.ameurope.com


---- --