Vertis

Overname Vertis, Magentis en ApplicationNet door Ordina definitief

In september 2005 hebben Vertis en Magentis de intentieverklaring getekend om samen te gaan met Ordina. Op dinsdag 24 januari is de definitieve stap gezet, waarbij Vertis, Magentis en ApplicationNet onderdeel zijn geworden van Ordina.

De directie van Vertis, Magentis en ApplicationNet blijft verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de drie bedrijven. De relaties met klanten en samenwerkingspartners zullen als vanouds vanuit de Vertis-, Magentis- en ApplicationNet-organisatie worden gecontinueerd. De vestigingen in Veendam, Groningen, Enschede, Leidschendam en Wageningen blijven ook bestaan.

Door het samengaan met Ordina volgt Vertis haar ambitie om haar positie van full-service ICT-dienstverlener en de grootste Oracle-specialist in Nederland verder uit te bouwen. Voor Magentis levert het samengaan een zodanige schaalgrootte op dat het mogelijk wordt het volledige SAP-portfolio aan klanten te leveren. De dienstverlening van Vertis, Magentis en ApplicationNet zal met de komst van Ordina worden verdiept met de kennis en expertise van het nieuwe moederbedrijf.

Terug

Meer weten over Vertis?
Neem dan contact op via:

Telefoon: (0598) 66 60 00
Telefax: (0598) 66 60 29
E-mail: Info@vertis.nl