Ingezonden persbericht


Zuid-Hollanders het minst tevreden over de woonomgeving

Hoe tevreden zijn inwoners van diverse provincies en woonmilieus nu met hun eigen woonomgeving? Welke problemen ervaren mensen in hun eigen omgeving? Deze vragen duiken meermaals op in diverse media. Om hier wat meer informatie over te verzamelen heeft USP onder een representatieve steekproef van bijna 800 panelleden van www.deeluwmening.nl een onderzoek uitgevoerd over deze onderwerpen. Uit dit onderzoek is onder meer naar voren gekomen dat respondenten die buiten het centrum van een dorp wonen het meest tevreden zijn over de woonomgeving, evenals inwoners van de provincies Drenthe en Groningen. Zuid-Hollanders zijn het minst tevreden. Het grootste probleem is volgens respondenten de parkeergelegenheid.

In het bijgevoegde artikel vindt u de resultaten en achtergronden van het uitgevoerde onderzoek, wat mogelijk interessant is voor uw blad. U bent natuurlijk vrij om redactionele aanpassingen in de tekst te doen. Indien er andere aanpassingen dan tekstueel gewenst zijn, dan graag in overleg met USP.

Wij verzoeken u vriendelijk, indien u overgaat tot publicatie, ons hiervan een bewijsexemplaar toe te sturen. Mocht u verder nog vragen hebben, dan zijn wij bereikbaar via e-mail en op onderstaand adres.

Vriendelijke groet,

Iddo Meijer

USP Marketing Consultancy BV
Kralingseplaslaan 99
3061 DG Rotterdam
tel: 010 206 6900
fax: 010 206 6901
e-mail: meijer@usp-mc.nl
www.usp-mc.nl
www.deeluwmening.nl
www.bouwpanel.nl