Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 20 december 2005 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas,
Wethouder van Rossum,
Wethouder Thijssen,
Wethouder Huijbregts, Gemeentesecretaris Compagne.

1. 1Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering
dd. 13 december 2005

2. 1Best.secr Uitnodiging openingsreceptie gemeentehuis Wie gaat? Burg. Gaat. Bernheze op zaterdag 7 januari.
3. 7GGB-BM Tijdelijke huisvesting Aldi winkel. Medewerking verlenen met toepassing van artikel 17 WRO. Medewerking verlenen met toepassing van art. 17 WRO met als extra eis een adequate vluchtvoorziening.
4. 8GGB-RO Verzoek om planschade/ kwijtschelding Meedelen dat geen kwijtschelding plaatsvindt. Akkoord. heffingsbedrag.

5. 8GGB-RO Kleinschalig bedrijvenpark. Verzoek afwijzen. Akkoord.
6. 8GGB-RO Mandatering/heffings- en invorderingsambtenaar. 1. besluiten tot mandatering aan de afdelingshoofden tenzij sprake is van één of meer van de vier genoemde uitzonderingssituaties (datum inwerkingtreding: 1 januari 2006) 2. Mandateringsregeling 2000, zoals vastgesteld d.d. 4 april 2000, en het Mandateringsregister, zoals laatstelijk gewijzigd vastgesteld per
1-1-2005, gelijktijdig intrekken; 3. geldende aanwijzingsbesluiten inzake heffings- en invorderingsambtenaar intrekken per1-1-2006; 4. hoofd Publiekszaken aanwijzen als heffings- en invorderingsambtenaar per 1-1-2006. 5. mandatering zowel van toepassing verklaren op besluiten B&W als op besluiten burgemeester.
7. xCO Uitspraak inzake voorlopige voorziening en in Kennis nemen van de uitspraak van de rechtbank. Akkoord. hoofdzaak Van Liempd.

8. xCO Wijziging CAR/UWO Vaststellen van de wijzigingen in de CAR/UWO conform aanbeveling in Akkoord. de circulaire van het LOGA.
9. xCO Beslissing op bezwaar Stichting De 7-sprong. Het bezwaar van de Stichting ongegrond verklaren en het bestreden Akkoord. besluit handhaven.
10. yFIN Oordeel Waarderingskamer over uitvoering wet Kennis nemen van de rapportage van de Waarderingskamer. Akkoord. WOZ.

11. 4BGR-SEC Invulling taakstelling bezuiniging Educatiebeleid/ De bezuinigingstaakstelling op lokaal Educatiebeleid/ Akkoord. Godsdienstonderwijs. Godsdienstonderwijs mede in te vullen via het budget van de onderwijsbegeleiding.
12. 4BGR-SEC Afrekening renovatie Odaschool. Bij de afrekening van de renovatie Odaschool is gebleken dat er een Akkoord. meevaller kan worden gemeld in de afrekening van alle investeringen van de gemeenten en schoolbestuur samen. Voorgesteld wordt om in te stemmen met:
1. de afrekening renovatie Odaschool;
2. een verdeling van het behaalde voordeel naar rato van de verhouding in het aandeel van de verrichte investeringen, te weten 70% gemeente en 30% schoolbestuur. Dat resulteert in een voordeel voor de gemeente van 30.150,36.
13. 4BGR-SEC Camping De Kienehoef/ NCC. Kennis nemen van het verslag van het gesprek tussen de gemeente en Akkoord. NCC op woensdag 9 november 2005.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 20 december 2005 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.
14. 5BGR-WIZ Ontwikkeling kosten leerlingenvervoer 2005. Kennis nemen van de stand van zaken in het leerlingenvervoer. Akkoord.
15. 7GGB-BM Bouw dockshelter Hoogstraat 48. In principe medewerking verlenen. Akkoord.
16. 7GGB-BM Aanvraag bouwvergunning verbouw woning Bouwvergunning verlenen. Akkoord. Sperwer 14.

17. 8GGB-RO Uitwerkingsplan Borchmolendijk-Zuid. 1. kennisnemen van goedkeuringsbesluit; Akkoord. 2. besluit en uitwerkingsplan ter visie leggen.


18. yFIN Begroting 2006 Brabants Historisch Informatie Kennisnemen van de begroting 2006 van BHIC. Akkoord. Centrum (BHIC).