RTL Group


Jet Sol en Tim Immers op pad met reizigers in 'Boarding Now' bij RTL 5

Het informatieve reisprogramma Boarding Now wordt vanaf zondag 22 januari gepresenteerd door Tim Immers en Jet Sol. Samen stappen zij op het vliegtuig om verschillende bijzondere steden binnen en dit keer ook buiten Europa te bezoeken. Het reisduo gaat los van elkaar op pad met hun gasten, die in elke aflevering de hoofdrol spelen, en ondernemen de meest diverse en avontuurlijke activiteiten. Ze overnachten op bijzondere locaties, eten in authentieke of trendy restaurants en ondernemen activiteiten die voor de meeste toeristen verborgen blijven. Uiteraard bezoeken ze ook de toeristische hotspots die de bezoekers van de betreffende stad niet mogen missen. Een mix van bekend, bemind en nog niet ontdekt.

In de eerste aflevering vliegen Tim en Jet naar Paramaribo waar Jet Kenneth Tosch ontmoet. Kenneth, die al vijfentwintig jaar niet meer in zijn vaderland is geweest, voert Jet naar de Zuid-Amerikaanse jungle temidden van het adembenemende natuurschoon wat leidt tot een indrukwekkend visueel verslag Tim duikt met twee meiden, die ooit stage liepen in Paramaribo, het nachtleven in. En wat blijkt: Suriname swingt!

Andere steden en landen die worden bezocht, zijn onder andere Oslo, San Fransisco, Lapland, Reykjavik, Hong Kong, Bangkok, Lissabon, Sao Paulo en St. Petersburg. Boarding Now neemt de kijker mee op een weergaloze reis boordevol amusante, adembenemende en ontroerende momenten en wat zijn nou de échte belevenissen van de gemiddelde reiziger?

Uitzending: wekelijks, vanaf zondag 22 januari, tussen 20.00 en 20.30 uur bij RTL 5.

Fotomateriaal van Jet en Tim is op te vragen bij onze afdeling Mediadocumentatie op tel. 035-6718553.


---

-------

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718971 of eva.peters@rtl.nl

© 2005 RTL Nederland / IP