KNWV

Nieuwsbericht Watersportverbond

21-1-2006

Fysieke training voor trainers in opleiding

Op zaterdag 21 januari voltooiden de lichting Verenigings- en
Zeilwedstrijdtrainers uit 2005 in Medemblik het laatste cursusblok van hun opleiding. Dit blok bestond uit de theorie en praktijk van Fysieke Training en Meteorologie.

Zoals gezegd moesten ze bij het blok Fysieke Training ook in de praktijk aan de slag. Onder leiding van René Dannenburg en Ben Verbeem van AXIS Sports - AXIS Sports is verantwoordelijk fysieke programma van de kernploeg - leverde dit natuurlijk mooie plaatjes op!

Deze trainers zijn klaar met het opleidingsgedeelde (de contacturen) van de opleiding. Nu rest ze nog de stages en examens. De meesten zullen dit najaar klaar zijn met hun opleiding.

De volgende opleidingen gaan van start op zaterdag 9 september 2006 gevolgd door twee praktijweekeneden op 7 + 8 en 14 + 15 oktober. Hierbij roepen we de bestuurders bij hoofdsteunpunten, verenigingen en klassenorganistaie op om nu al op zoek te gaan naar kandidaten voor deze opleidingen. De inschrijving is geopend, de docenten zijn geregeld, het programma ligt klaar dus nu de deelnemers nog! Ieder goede wedstrijdzeiler van tenminste 17 jaar komt in aanmerking.

Voor meer informatie en inschrijfformulieren zie menu:
watersportverbond > opleidingen > trainersopleidingen

E-mailadres:opleidingen@watersportverbond.nl