Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -
Telfort versterkt directie-team met nieuwe HR directeur

Marque Drayer volgt Inge Vermeulen op

Amsterdam, 16 januari 2006 - Marque Drayer (1975) is per deze maand benoemd tot Director Human Resources Management bij Telfort. Hij neemt tevens zitting in het directie-team. Drayer was hiervoor werkzaam als HR Director bij Unilever Europe IT. Hij volgt Inge Vermeulen op, die de vacante positie van Director Customer Operations heeft overgenomen van Stephanie Harmsen.

Marque Drayer: "De ambities en ondernemerschap van Telfort spreken mij zeer aan. Ook de flexibiliteit, inzet en energie van de medewerkers zijn bewonderenswaardig als je ziet wat voor dynamisch jaar het is geweest. Ik vind het dan ook een uitdaging en een eer om mijn steentje te mogen bijdragen aan de verdere groei van Telfort in deze hectische markt. En dan wel een duurzame groei en geen quick fix. Mijn ambitie is om Telfort als werkgever op anderen net zo'n aantrekkingskracht te laten hebben, als dat deze organisatie op mij had. Ik maak mij hard voor een gezonde werkbalans voor iedereen, daarom vind ik het ook bijvoorbeeld fantastisch dat we hier in het gebouw zelf een fitness centrum hebben. Mensen in balans presteren beter."

Marque Drayer heeft vanaf 1996 verscheidene HR-functies bekleed bij Unilever en was daarvoor werkzaam bij zijn sponsor in de windsurf-industrie. Hij studeerde arbeids- en organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij is getrouwd en vader van 2 kinderen.

Stephanie Harmsen, algemeen directeur van Telfort: "Wij zijn verheugd dat Marque ons directie-team komt versterken. Door deze versterking kon Inge Vermeulen probleemloos overstappen naar de positie van Director Customer Operations, die vrij kwam door mijn benoeming tot Algemeen Directeur. Zij heeft haar sporen op die afdeling al ruimschoots verdiend voor haar benoeming tot HR Director en is daarom de meest logische en gewenste opvolger. Met Marque hebben we nieuwe Human Resources expertise binnengehaald op een belangrijke positie binnen onze organisatie."

Profiel Telfort
Telfort is een zelfstandige en winstgevende aanbieder van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van hoge kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar 2,417 miljoen klanten. Telfort is een vitale organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt. Vanaf zomer 2005 is Telfort de eerste operator in Nederland met een landelijk dekkend mobiel breedbandnetwerk. Telfort is per 4 oktober 2005 een dochter van KPN.
- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (