RTL Group



Olympisch kampioen Marianne Timmer en AZ-keeper Henk Timmer te zien in 'Mens & Lijf'
In de aflevering van Mens & Lijf die op zondag 15 januari wordt uitgezonden bij RTL 7, zijn Marianne en Henk Timmer te zien. De Olympisch kampioene op de schaats en de keeper van AZ praten over hun beweegredenen om het middel probiotica te gebruiken. Probiotica zijn zogenaamde goede bacteriën, die onmisbaar zijn voor de gezondheid. Zo verbeteren probiotica de spijsvertering en verhogen ze de natuurlijke weerstand. In de darmen leven miljarden bacteriën. Deze verzameling goede en slechte bacteriën worden de darmflora genoemd. Voor de gezondheid is het belangrijk dat de goede bacteriën steeds in de meerderheid zijn. Niet alleen om de spijsvertering te stimuleren maar ook omdat maar liefst 70% van de weerstand van de mens in de darmen zit.

Mens & Lijf geeft in deze aflevering de kijker een helder inzicht in het verbeteren van de gezondheid met het gebruik van probiotica.

Uitzending: RTL 7, zondag 15 januari 2006 tussen 22:00 en 22:30 uur.


---

------
Noot aan de redactie: fotomateriaal is verkrijgbaar via de afdeling mediadocumentatie, via telefoonnummer 035-6718553. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl

© 2006 RTL Nederland / IP