Gemeente Sluis

projectorganisatie

PERSBERICHT - 12 januari 2006

GEMEENTELIJKE PROJECTORGANISATIE

De gemeenteraad heeft op 22 december 2005 een besluit genomen over de verdere ontwikkeling van de gemeentelijke projectorganisatie. Daarmee is de kwartiermakers-fase afgerond en de organisatorische opbouw voltooid. De komende tijd zal de werk-wijze van de projectorganisatie worden uitgebouwd en worden de consequenties van het projectmatig werken nader uitgewerkt en ingebouwd in de gemeentelijke organisatie.

Hiermee is ook de tijdelijke rol van de programmamanager, de heer Frans Zantkuijl, die als kwartiermaker is opgetreden, beëindigd. Met ingang van 1 januari 2006 is er een ambtelijk coördinator in de persoon van mevrouw Elli Versprille-Vercouteren aangewezen. Dit betekent dat vanaf heden contacten met de projectorganisatie over concrete projecten rechtstreeks via de betreffende projectleider of via haar verlopen. De projectleiders zijn gehuisvest in het Belfort in Sluis.

De heer Fred Schriever zal voorlopig nog als externe adviseur met betrekking tot de gemeentelijke projectorganisatie van het college van Burgemeester en Wethouders blijven fungeren. Tevens zal hij enkele specifieke taken in dit kader vervullen.

---

Nadere inlichtingen:
Gemeente Sluis,
mevrouw Elli Versprille-Vercouteren, telefoonnummer 0117 457 298.