Politie Zuid-Holland-Zuid

08/01 Hoeksche Waard

, 08-01-2006 o Persberichten District III

INBRAAK
MAASDAM Inbrekers hebben onder andere een auto gestolen. De verdachten braken in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 januari 2006 in bij een sporthal op de Fazant in Maasdam. Ze stalen sigaretten, cds en wat kleingeld. Ook vonden ze de sleutels van een grijze Mitsubishi Lancer met het kenteken 89-NK-SL en namen het voertuig mee. De inbrekers kwamen binnen na het forceren van een deur.

MISHANDELING
MIJNSHEERENLAND De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling. Op zaterdag 7 januari 2006 hield de politie vijf verdachten hiervoor aan. Het gaat om vier mannen van 17, 18 (2x) en 19 (2x) jaar. De verdachten komen uit Mijnsheerenland en Westmaas. De mishandeling gebeurde op vrijdagavond 6 januari 2006. Een groep belde aan bij een woning op het Grasgors in Mijnsheerenland. Mensen uit de groep trokken een 17-jarige jongen uit Mijnsheerenland naar buiten en sloegen hem. Het slachtoffer zag kans naar binnen te gaan maar ook een van de verdachte ging mee. Uiteindelijk had de 17-jarige letsel aan zijn knie.

TELEFOON
OUD-BEIJERLAND Een 17-jarige jongen uit Oud-Beijerland heeft een draagbare telefoon gestolen. Hij deed dat op zaterdagmiddag 7 januari 2006 bij een winkel op de Kerkstraat in Oud-Beijerland. Een getuige herkende de verdachte. Agenten hielden hem later aan.

TWEE AANHOUDINGEN
PUTTERSHOEK Na een ruzie bij een discotheek aan de Groeneweg in Puttershoek heeft de politie twee mannen aangehouden. Een 35-jarige man uit Puttershoek waarschuwde de politie omdat hij een klap had gehad. Op aanwijzing hielden agenten de twee verdachten van 21 jaar uit Montfoort en Papekop aan. Dat gebeurde op zondag 8 januari 2006 rond 03.30 uur.