tros

Afdeling Communicatie
Hilversum, 29-11-2005

Radio
tros kamerbreed
Uitzending zaterdag 3 december
Radio 1 - 11.00 uur

Nieuw presentatieteam tros kamerbreed

Margriet Vroomans vormt met Jan Kuitenbrouwer met ingang van zaterdag 3 december het nieuwe presentatieduo van het politieke Radio 1-programma TROS KAMERBREED.

Margriet Vroomans neemt hiermee het stokje over van Roderick Veelo die vanwege zijn drukke werkzaamheden bij RTL afscheid heeft genomen van TROS KAMERBREED. Margriet: "Ik verheug me op het programma en heb alle vertrouwen in de samenwerking met Jan Kuitenbrouwer en het team van TROS KAMERBREED. Ik hoop op een goede mix van serieuze en ontspannen gesprekken; een lekkere toon voor de zaterdagochtend!"

Jan Kuitenbrouwer is sinds januari 2005 een van de vaste presentatoren van TROS KAMERBREED en is enthousiast over zijn nieuwe medepresentator. ''Ik ben erg blij dat Margriet het presentatieteam komt versterken. Ik zag haar bij de Wereldomroep in gesprek met Hans Hoogervorst en ik dacht: die zou goed zijn. En gelukkig wilde ze, dus dat is prachtig. Politiek is toch al zo'n mannenaangelegenheid, en dat terwijl ze maar 49% van de bevolking uitmaken! Ook is het leuk dat we op deze manier de Nieuwsshow-traditie van een man-vrouw presentatieduo kunnen doorzetten. Dat hoort echt bij de zaterdagochtend van Radio 1.''




TROS