Gemeente De Bilt


Eerbetoon aan de heer J. Scheidemans, voorheen ambtenaar van de voormalige gemeente Maartensdijk

Bilthoven, 25 november 2005

Op vrijdag 2 december a.s. om 15.00 uur wordt een bord onthuld met de naam van de -inmiddels overleden- heer J. Scheidemans, ter ere van zijn bijzondere inzet voor de realisatie van een aantal geluidsschermen langs de rijksweg A27 in de voormalige gemeente Maartensdijk. Deze schermen zijn gerealiseerd om de geluidhinder voor omwonenden te verminderen.

Deze inzet wordt nog steeds gewaardeerd en in het verleden is het idee al gevormd om een bord te plaatsen met vermelding van zijn naam. Aan dit idee wordt nu uitvoering gegeven. Het bord wordt geplaatst bij het geluidsscherm Groenekan-west. De exacte locatie van het bord is nabij het viaduct aan de westzijde van de rijksweg A27 aan de Groenekanseweg in Groenekan.

Bij de onthulling zullen in ieder geval de dochters van de heer Scheidemans aanwezig zijn, de
heer H. IJssennagger (wethouder gemeente De Bilt) en leden van de Stichting Stop Geluidhinder Maartensdijk. Ook enkele oud-wethouders van Maartensdijk zijn uitgenodigd. De heer Scheidemans was als milieuambtenaar werkzaam bij de voormalige gemeente Maartensdijk. Mutatiedatum 25/11/2005