Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Getuigen gezocht van aanrijding met doorrijder

Weesp 02-12-2005 - Op donderdagavond 1 december vond op de kruising van de CJ van Houtenlaan en de Prinses Irenelaan in Weesp een ongeval plaats waarbij de veroorzaker is doorgereden.

Omstreeks 18.20 uur reed een onbekend gebleven automobilist(e) vanuit de richting van de Groeneweg over de C.J. van Houtenlaan in Weesp. Op de kruising met de Prinses Irenelaan verleende de automobilist(e) geen voorrang aan een van rechts komende 24-jarige automobiliste uit Weesp.

Gewond
De vrouw uit Weesp wijkte uit, raakte in een slip en belandde zo op de verkeerde weghelft. Daar reed zij frontaal tegen een 62-jarige automobiliste uit Weesp. De 62-jarige vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar ziekenhuis Gooi Noord. De 24-jarige vrouw raakte niet gewond.

De andere persoon heeft de plaats van het ongeval verlaten zonder zijn of haar identiteit bekend te maken. Het enige dat bekend is van deze persoon, is dat hij of zij reed in een Saab.

Getuigen
De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar de onbekend gebleven automobilist(e). Deze persoon, of getuigen van deze aanrijding kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900 8844