Fontys


Phbo bacheloropleiding Personeel en Arbeid officieel erkend

De Phbo bacheloropleiding Personeel en Arbeid van Fontys Hogeschool Personeel en Arbeid is officieel erkend door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs. Hiermee is deze opleiding de eerste erkende Phbo opleiding Personeel en Arbeid in Nederland. De opleiding is bedoeld voor professionals in het Personeel en Arbeid werkveld die aan hun eigen ontwikkeling willen werken.
maandag 28 november 2005 door Femke Huvenaars
Trefpunt Training en Advies van Fontys Hogeschool Personeel en Arbeid verzorgt de opleiding die is opgezet rondom drie trajecten; het verbredings-, het praktijk- en het profieltraject. De deelnemers bepalen zelf welke thema's ze binnen de trajecten willen behandelen. De commissie van de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs vond de opleiding gedegen en kwalitatief goed. Daarnaast slaat de opleiding volgens de commissie een brug tussen de het hbo-onderwijs en de masteropleidingen en vormt een goede schakel met het werkveld.

De Phb bacheloropleiding Personeel en Arbeid is dit voorjaar weer te volgen. De lesplaatsen zijn Tilburg en Utrecht. Voor meer informatie over de opleiding kunt u kijken op www.fontys.nl/trefpunt