Politie Flevoland

Overige aanhoudingen

Flevoland 27-11-2005 - Naast de aanhoudingen die als apart bericht op deze site vermeld worden, heeft de politie nog een aantal andere aanhoudingen verricht.

Overige aanhoudingen

Almere-Vrijdagnacht droeg de beveiliging van een uitgaangsgelegenheid een 23-jarige man uit Almere over aan de politie. Bij de 23-jarige waren drugs aangetroffen en hiervoor is hij aangehouden. Op het bureau bleek de verdachte ook nog verschillende boetes open te hebben staan. Omdat de drugs minder dan 0,1 gram waren, is hiervoor een sepot opgemaakt. De man moest wel de openstaande boetes betalen. Na verhoor is de 23-jarige s ochtends heengezonden.

Almere-Zaterdagnacht hield de politie een 22-jarige man uit Almere aan, omdat hij niet luisterde naar een bevel van de politie. Volgens verklaringen was de betreffende man al uit een uitgaansgelegenheid gezet, omdat hij zich misdroeg. Ook op straat was hij vervelend. Toen de politie ter plaatse kwam en hem herhaaldelijk vroeg weg te gaan, gaf hij hieraan geen gehoor. Daarop is de 22-jarige aangehouden en geboeid overgebracht naar het politiebureau. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Lelystad-Zaterdagnacht hield de politie een 19-jarige man uit Duitsland aan. Na een melding dat iemand de trein op het rangeerstation niet wilde verlaten, gingen agenten erheen. De 19-jarige is uit de trein gehaald en ter ontnuchtering ingesloten. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Lelystad-Zaterdagnacht is een 20-jarige Lelystedeling voor openbaar dronkenschap aangehouden op de Spaanderbank. Hij werd een aantal keren gevraagd weg te gaan, maar gaf hieraan geen gehoor. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau. De 20-jarige werd met een proces-verbaal heengezonden.