Nighttown Rotterdam

DINSDAG 22 NOVEMBER
ANE BRUN (NO/SE)

+ SUPPORT: THE TINY

Dit jaar nog deed Ane Brun Rotown en ook de Julliet op Lowlands aan waar zij het publiek in de ban hield met haar prachtige liedjes. Maar dat mag haar niet ervan weerhouden om dit jaar weer naar Nederland en wederom naar Rotterdam te komen te komen. Dit keer kun je zittend in de grote zaal van Nighttown genieten van haar soloperformance op dinsdag 22 november.

De Noorse singer/ songwriter begon op 21 jarige leeftijd met haar muzikale carrière. Ze leerde spelen door het aanleren van liedjes van haar favoriete muziekanten als Ani DiFranco en Ben Harper. Het was op een vakantie in Spanje waar zij voor het eerst haar liedjes ten gehore bracht. Samen met Morgan, haar gitaar, speelde ze op straat voor ieder die het maar horen wilde. Eenmaal terug in Noorwegen ontwikkelde ze haar gitaarspelen en kwam terecht bij de Noorse band Damsels in Destress. Later, in het jaar 2000, vertrok Brun naar Stockholm waar ze haar soloperformance ontwikkelde.

Haar mooie ontroerende liedjes liet zij voor het eerst horen op haar eerste album Spending Time With Morgan dat Brun uitbracht in 2003. Met dit album scoorde ze hoog bij het muzikale publiek. Overal waar ze in Europa kwam trok ze volle zalen en sleepte ze de ene award na de andere binnen.

Eerder dit jaar in februari bracht zij haar tweede album uit, A Temporary Drive. Ook dit album klinkt als een juweeltje en wordt wederom goed ontvangen. Het album geeft een uiting van de tijd na het uitbrengen van het debuutalbum Spending Time With Morgan. Al haar ups en downs worden in woord en emotie ten gehore gebracht. Dit keer kun je je mee laten voeren door de melodieuze klanken die Ane Brun ten gehore brengt in de grote zaal van Nighttown.

DI 22.11 ANE BRUN seated concert + support act
Zaal open: 20.00 uur
Aanvang support: 21.00 uur
Aanvang hoofdact: 22.00 uur
EUR 15,- exclusief lidmaatschap a EUR 1,80 en voorverkoopkosten Voorverkoop bij Ticket Service, Plato, Velvet.

www.nighttown.nl
www.anebrun.com


---
Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Saskia de Feijter. T: 010-4361210 of E: saskia@nighttown.nl


---- --