GTI NV

Lezing GTI op congres Opslagtanks (november)

Bunnik, 13 juli 2005

Het congres Opslagtanks is al 15 jaar hét tankevenement van de Benelux. Met meer dan 30 lezingen van experts en voorlopers uit de markt verzekeren bezoekers zich ook dit jaar weer van up-to-date informatie over de ontwikkelingen op tankgebied.

Jacques Slingerland van GTI gaat in de avondsessie op 22 november nader in op ?het vloeiend concept?; een unieke aanpak van totaalprojecten voor tankenparken. Van engineering tot onderhoud, van tanks en laadarmen tot de infrastructuur en de procesautomatisering. Aan de hand van een praktijkvoorbeeld (de nieuwbouw van de Euro Tank Terminal) en diverse stellingen gaat Slingerland met de congresbezoekers in discussie.

Ander onderwerpen die tijdens het congres aan de orde komen zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving, inspectiemethoden, risicobestrijding. De eerste dag, 21 november, is een excursiedag (onder voorbehoud) en ook de laatste dag zal waarschijnlijk plaatsvinden op locatie. Een kijkje in de keuken bij tankenparken met innovatieve oplossingen. Het definitieve programma vindt u binnenkort op www.gti-group.com. Inschrijving via www.iir.nl.