Vertis

Presentatie De Rooyse Wissel tijdens Butlers BI Symposium

Op woensdag 5 en donderdag 6 oktober organiseerde de Butler Group een business intelligence-symposium op Schiphol. Vertis presenteerde hier in samenwerking met Microsoft het managementinformatieproject dat afgerond is bij de forensisch-psychiatrische instelling De Rooyse Wissel.

Tijdens het symposium Business Intelligence, Breaking Trough the Boundaries of Tactical BI spraken verschillende organisaties over het inzetten van Business Intelligence als middel om strategische keuzes op te baseren. Met Business Intelligence kan informatie worden gegenereerd op basis waarvan het management van een organisatie beslissingen kan nemen over de koers van de organisatie.

Vertis heeft ZorgKompas, managementinformatieoplossing voor de zorgsector, al succesvol geïmplementeerd bij een aantal GGZ- en aanverwante instellingen, zoals bij GGZ Friesland, GGZ Buitenamstel, Symfora groep en De Rooyse Wissel. Bij De Rooyse Wissel en Symfora heeft Vertis het project uitgevoerd met gebruik van Microsoft SQL Server 2005. Recent is een nieuw project gestart bij Vanboeijen, waar eveneens Microsoft SQL Server 2005 wordt ingezet.

De presentatie die Vertis gaf tijdens het symposium kunt u hier downloaden (PDF, 45KB).
De casebeschrijving van De Rooyse Wissel kunt u hier lezen.

Meer weten over Vertis? Neem dan contact op via:

Telefoon: (0598) 66 60 00
Telefax: (0598) 66 60 29
E-mail: Info@vertis.nl