Edelman - DLV


23 - 9 - 2005

Evian in stijlvol jasje

Evian begint 2006 fris en stijlvol met de nieuwe Special Edition fles. Ook dit jaar is de fles een waar collectors item. Het nieuwe ontwerp is een ode aan de Franse Alpen en natuurlijk is de fles gevuld met mineraalwater uit de Evian bron.

Deze 1 liter designfles is een must-have op elke stijlvol gedekte feesttafel, een gezond en origineel cadeau-idee en een juweeltje voor verzamelaars. Vanaf half november is de fles verkrijgbaar o.a. bij de Bijenkorf en Gall & Gall voor de consumentenadviesprijs van 4,95.

In het jaar 2000 introduceerde Evian de Millenniumfles die wereldwijd een enorm succes werd. Deze druppelvormige fles is inmiddels legendarisch en sindsdien volgt elk jaar een bijzonder vormgegeven exemplaar.

Evian is afkomstig van een hoog gelegen gletsjer in de Franse Alpen. Op deze grote hoogte is er amper luchtvervuiling en dus blaakt het stromende water hier van gezondheid. Zo is Evian mineraalwater natrium-arm en rijk aan gezonde mineralen als calcium en magnesium. Mineralen die in een perfect evenwicht staan met het menselijk lichaam. Tussen het ontspringen aan de bron en het bereiken van het dal waar het water wordt gebotteld, zit een periode van vijftien jaar. Een hele poos waarin het water elke dag weer wordt gefilterd door de natuurkracht in de Franse Alpen. Het eindresultaat is er dan ook naar: een mineraalrijke dorstlesser van het zuiverste water voor iedere gelegenheid.

Over Evian
Evian is wereldwijd het meest gedronken, natuurlijke mineraalwater. Het wordt in 120 landen verkocht en 5 tot 6 miljoen liter wordt dagelijks gebotteld in Evian-les Bains, Frankrijk. Zie www.evian.nl

Een selectie aan beeldmateriaal van de nieuwe Evian fles is te downloaden via www.edelman.com/nl
(ga naar press room)

Meer over Evian:
Persberichten
Achtergrondinformatie
Beeldmateriaal
website: http://www.evian.nl

Edelman
Olga Hesselink
Postbus 2021
2130 GE Hoofddorp
tel: 023-554 2030
e-mail: nl@edelman.com
website: http://www.edelman.com/nl