Lekstroom 11.00 uur

Utrecht 15-11-2005 - Persberichten district Lekstroom

Getuigen beroving gezocht

NIEUWEGEIN Maandagmiddag heeft een onbekend persoon een pizzakoerier beroofd bij de uitgang van de parkeergarage van City Plaza ter hoogte van de Kolfstedetunnerlaan.

Omstreeks 16.40 uur werd een pizzakoerier op een bromfiets tegen gehouden door een onbekend persoon die zich had vermomd door middel van een sjaal en capuchon. De dader beroofde vervolgens de 36-jarige pizzakoerier uit Nieuwegein van zijn dagopbrengst. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met het politiedistrict Lekstroom via telefoonnummer 0900 8844.

Winkeldiefstal

IJSSELSTEIN Maandagmiddag omstreeks 17.30 uur heeft een politieagent in vrije tijd een jonge winkeldief betrapt in een winkel aan de televisiebaan. Het 13-jarige meisje werd overgedragen aan een collega in dienst. Het meisje zal een alternatieve straf via HALT krijgen.

Aanhouding verdachte situatie

IJSSELSTEIN In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie omstreeks 02.00 uur een auto gecontroleerd op de Utrechtseweg. De auto van de 22-jarige bestuurder uit Driebergen bleek niet verzekerd te zijn en in de auto werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De man is op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) die verbiedt om tijdens nachtelijke uren inbrekerswerktuig voor handen te hebben, aangehouden.

Bestuurder onder invloed

NIEUWEGEIN In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie omstreeks 03.15 uur een auto op de Hagestede gecontroleerd. De bestuurder, een 23-jarige man uit Nieuwegein bleek onder invloed van alcohol te zijn (300 ug/l). De man heeft een proces-verbaal en een rijverbod gekregen.