Gemeente Assen


Dinsdag ingelaste openbare hoorzitting

Op dinsdag 15 november houdt de Algemene Commissie Bezwaarschriften een ingelaste openbare hoorzitting om 15.30 uur in het stadhuis aan de Noordersingel 33.

Aan de orde komen de volgende bezwaarschriften.
* De heer H. Rademakers van Rademakers & Hendriks tegen het besluit van burgemeester en wethouders inzake de weigering tot gegevensverstrekking uit de Gemeentelijke Basis Administratie, om 15.30 uur.

* De heer en mevrouw Van Dijken-Alons tegen het besluit van de burgemeester inzake het verlenen van een terrasvergunning ten behoeve van café Het 11^e Gebod, Kerkplein 5 te Assen, om 15.50 uur.

* De heer G. Zuidberg tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders inzake de verlening van een bouwvergunning 2^e fase aan de Regiopolitie Drenthe voor het bouwen van een regio- en districtskantoor op het perceel, plaatselijk bekend Kloosterveen, Tussengebied 1, uitwerkingsplan Huize Nassau, om 16.10 uur.

* De heer T. Baten tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders inzake het opleggen van een last onder dwangsom wegens een illegale opstal aan De Schieven, om 16.30 uur.

De stukken liggen ter inzage bij de informatiebalie van het stadhuis. Het stadhuis is vanaf 16.00 uur gesloten. Indien u een openbare hoorzitting na dit tijdstip wilt bijwonen, kunt u zich melden via de intercom bij de hoofdingang van het stadhuis.