EVD

23.08.2005

Matchmaking Nederland - België voor de sectoren ICT en multimedia in Brussel, 8 en 9 november 2005

---

In opdracht van de EVD organiseert het bureau A&B Partners een tweedaagse, uitgaande missie van Nederlandse ICT- en multimediabedrijven naar België. Het accent zal liggen op matchmaking en netwerken met Belgische ICT- en multimediabedrijven, overheidsinstanties en middenveldorganisaties. De kosten voor deelname bedragen 500,-.
Uit ervaring in het begeleiden van Nederlandse MKB-ondernemingen in grensoverschrijdende acties heeft A&B Partners geleerd dat Nederlandse MKB-ondernemingen in de ICT-sector het niet makkelijk hebben om voet aan de grond te krijgen in de Belgische markt, bij vooral overheid en middenveldorganisaties als ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, branche- en vakverenigingen, parastatalen, zorgverstrekkers, ledenverenigingen etc.
België is echter een netto-importeur van ICT- producten en diensten. België, haar regionale overheden en middenveldorganisaties zijn aan een inhaalbeweging bezig op ICT-vlak.
Voor Nederlandse exporteurs van ICT-producten en diensten is er het buurland België waar veel kansen en opportuniteiten zijn.

Plaats:

Brussel (België)

Organiserende instantie(s):

A&B Partners

Inlichtingen bij:

A&B Partners
Jean Blondeel en Brenda Dierickx
Telefoon: (+32) 9 385 71 21
E-mail: jean.blondeel@skynet.be

Meer informatie:

www.a-bpartners.com

Deelname:

Aanmeldingsformulier
Sluitingsdatum voor inschrijving 10 oktober 2005
---

Bron: EVD-activiteit
Nummer: 144621