Ingezonden persbericht


Persbericht

----------
Zondag 6 & maandag 7 november, NH Barbizon Palace, Amsterdam:

The Wine & Food Association organiseert:

Nederlands Wine & Food Festival 2005

Zondag 6 november:

17e Proefschrift Wijnconcours - de Wijnen van het Jaar

Inclusief: prijsuitreiking 7e Grand Concours Laurent-Perrier

Meer dan 100 finalewijnen van het jaarlijkse Proefschrift Wijnconcours, geselecteerd uit een inzending van meer dan 2000 wijnen, staan op zondag 6 november vanaf 12.00 uur voor u klaar in de St. Olofskapel van het NH Barbizon Palace, overzichtelijk opgesteld per land en per regio. De importeurs zijn zelf aanwezig om u meer informatie te geven. Bij binnenkomst ontvangt u een glas (in bruikleen) en een lijst met alle wijnen. U kunt de hele middag zelf proeven en vergelijken, uiteraard zonder enige koopverplichting.

Prijsuitreiking

Om ca. 17:00 uur betreedt de jury van het Proefschrift Wijnconcours het podium om de Wijnen van het Jaar bekend te maken. Zelf kunt u meestemmen voor de Publieksprijs. Tevens om ca. 17.00 uur: prijsuitreiking 7e Grand Concours Laurent-Perrier

Locatie: St. Olofskapel, NH Barbizon Palace, Prins Hendrikkade 59-72, 1012 AD Amsterdam ( schuin tegenover Amsterdam CS)

Openingstijden: 12.00 17.00 uur

Entree: ¤ 12,50 / Proefschrift-abonnees & Lekkerpashouders (op vertoon van Lekkerpas) ¤ 7,50 / vooraanmelding Horeca- & wijnprofessionals

----------

Maandag 7 november:

Vakbeurs Nederlands Wine & Food Festival

Inclusief: presentatie Lekker restaurantgids 2006 & Symposium Puur Pinot

Een dag later op dezelfde locatie: het ultieme evenement voor de horecaprofessional. Een uitgebreide vakbeurs met kwaliteitswijnen en gastronomische producten, een Symposium annex presentatie Pinot Noir-wijnen van 3 continenten én om 15.15 uur de presentatie van de Lekker restaurantgids 2006.

Meer informatie

Locatie: zie boven

Openingstijden: 12.00 - 18.00 uur

Horecaprofessionals toegang via vooraanmelding

Horecaprofessionals aanmelding Symposium Puur Pinot (10.00 - 12.00)

----------