Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave vrijdag 4 november

* VERDACHTE BEKENT AANRIJDEN AGENT
ROTTERDAM - Een 19-jarige verdachte uit Rotterdam, die eerder was aangehouden, heeft afgelopen woensdagavond bekend bestuurder en enige inzittende van de Honda Accord te zijn geweest. Bij de aanrijding op de A15 raakte een 38-jarige politieman zeer ernstig gewond. De verdachte verklaarde na een stopteken te hebben willen ontkomen aan de politie omdat hij in een gestolen auto reed. Het onderzoek naar de betrokkenheid van de overige verdachten met betrekking tot de brandstichting van de Honda is nog in volle gang. Het onderzoek wordt voortgezet


* MAN BEROOFD
ROTTERDAM - Donderdagmiddag werd in de Dahliastraat een 57-jarige man beroofd van zijn portemonnee. Het slachtoffer wilde in het portiek van zijn woning de postbus openen, toen hij door een nog onbekende man werd beetgepakt en met geweld op de grond werd gegooid. De man pakte vervolgens de portemonnee van het slachtoffer uit zijn broekzak en ging er daarna vandoor in de richting van de Violierstraat.


* ZWAAR GEWONDE MAN AANGETROFFEN
ROTTERDAM - De politie van het district Zuid stelde donderdagavond na een melding een onderzoek in een woning aan de Katendrechtse Lagedijk. Hier troffen zij een zwaar gewonde man aan. Hij is door ambulancepersoneel overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum. De recherche van het district Zuid stelt een onderzoek in naar achtergronden van deze zaak.


* INBREKER DOOR PLAFOND GEVALLEN
HOOGVLIET - Politiemensen van het district Zuid hebben in de nacht van donderdag op vrijdag twee mannen uit Spijkenisse op heterdaad betrapt tijdens een inbraak in een restaurant aan de Middenbaan Noord. Na een inbraakmelding, gingen politiemensen naar het Chinees restaurant. Daar troffen zij de eerste verdachte, een 45-jarige man uit Spijkenisse aan. Plotseling hoorden agenten een hoop gekraak en zakte de tweede verdachte door het systeemplafond. Het tweetal is meegenomen naar het politiebureau en in verzekering gesteld.