Gemeente Venlo


Week van de chronisch zieken 2005; Chatten met wethouder Herman Janssen

De gemeente Venlo werkt samen met lokale platforms, zoals de Gehandicaptenraad en de Seniorenraad. Er zijn goede contacten en er worden samen goede initiatieven ondernomen.

Zo ook in de week van 4 tot en met 10 november; de week van de chronisch zieken 2005.

Maar kennen we de groep chronisch zieken (en hun mantelzorgers) eigenlijk wel goed genoeg?

Waaraan hebben zij behoefte?

Wat ontbreekt er voor hen?

Welke knelpunten zijn er voor chronisch zieken?

Welke oplossingen zijn wenselijk?

Omdat de groep chronisch zieken in Venlo erg breed is en de gemeente soms moeilijk aanspreekbaar is voor dit soort vragen, gaat wethouder Herman Janssen op woensdag 9 november met u in gesprek.

Woensdag 9 november staat de wethouder welzijn van 15.00 tot 17.00 uur geheel tot uw beschikking in een speciaal ingerichte chatroom. De knop om binnen te komen in deze chatroom vindt u die dag op www.venlo.nl.

U kunt vragen stellen, uw opmerkingen kwijt of gewoon een praatje maken.

De wethouder luistert goed en zal soms vragen doorleiden naar de desbetreffende ambtenaren die, ter ondersteuning, ook aanwezig zijn in deze chatroom.

Verder zijn platforms en belangengroepen ook uitgenodigd mee te praten, zodat vanuit meerdere kanten een reactie op uw vraag gegeven kan worden.

Vragen die u op 9 november stelt, kunnen ook beantwoord worden op de grote informatiemarkt die de Gehandicaptenraad Venlo op 25 november aanstaande houdt (samen met gemeente Venlo en vele zorgaanbieders). Over deze informatiemarkt volgt nog nadere berichtgeving.

De week van chronisch zieken 2005!

U bent van harte uitgenodigd te komen chatten met wethouder Herman Janssen over zaken die u als chronisch zieke bezig houden!