Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Crystalveste CV binnen 3 weken geplaatst

Amsterdam, oktober 2005 Annexum Invest heeft de plaatsing van de 132 participaties van Euro 50.000,-- in Crystalveste CV binnen 3 weken met succes afgerond. Crystalveste CV bestaat uit een tiental hoogwaardige winkelruimten en twee horecaruimten gelegen in Rijswijk, Den Haag, Amsterdam en Gorinchem.

Crystalveste CV is een uiterst interessante belegging. De verwachte looptijd is minimaal 7 jaar. Het balanstotaal bedraagt Euro 21.8 miljoen, met een eigen vermogen van Euro 6.6 miljoen. Het geprognosticeerde exploitatierendement bedraagt gemiddeld 9.8% per jaar, voor belastingen. De panden zijn gekocht van Troostwijk Makelaars OG te Amsterdam.

Annexum Invest B.V. is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Met behulp van fiscaal transparante structuren wordt aan beleggers de mogelijkheid geboden te participeren in hoogrenderende en stabiele vastgoedbeleggingen. Annexum Invest levert de belegger een full-service product, waarbij zij alle uitvoerende activiteiten met betrekking tot acquisitie, beheer en desinvestering van de beleggingen voor haar rekening neemt.